WERKEN BIJ

 

 

 

 

 

Werken bij Simant

 

Wanneer jij bij Simant komt werken, bieden wij jou perspectief: een werkomgeving met voldoende uitdagingen, professionele ruimte en verantwoordelijkheden. 

Wij zijn opzoek naar collega's die willen meedenken en meegroeien in een veranderende omgeving. DIe willen werken in teams, want die vormen het hart van onze organisatie. Teams waarin je de ruimte krijgt voor ontwikkeling en het nemen van initiatieven. Waarin je samen met je collega's werkt aan dat ene doel: elke dag opnieuw nog beter onze leerlingen begeleiden op weg naar hun toekomst. 

Bij Simant vind je vacatures voor:

 

 

Noorderwijzer


Simant maakt deel uit van het samenwerkingsverband Noorderwijzer. Noorderwijzer is een samenwerkingsverband tussen 14 vo-schoolbesturen, 1 mbo-bestuur en 3 leraren-opleidingen uit de regio Drenthe. Zij hebben hun handen ineengeslagen om kwalitatief goed en duurzaam onderwijs in de krimpende regio te (blijven) bieden en het dreigende lerarentekort aan te pakken. Een samenwerking waarbij verbinding en ontwikkeling centraal staat. Oftewel: samen groeien in tijden van krimp. 

Pompeblêd


Pompeblêd scholengroep wordt gevormd door zes scholengemeenschappen voor openbaar voortgezet onderwijs, die elkaar gevonden hebben in een samenwerking op het gebied van werving & selectie. In de veranderende omgeving van onderwijs bundelen we onze krachten met behoud van eigenheid,.

De deelnemende scholen hebben allen een eigen bestuur en identiteit, maar een gezamelijk doel: aantrekkelijke en goede werkgeveres zijn voor (nieuwe) medewerkers in de regio, om samen de kwaliteit van het onderwijs te garanderen. Op die manier creëren zij niet alleen een inspirende werkomgeving, maar ook een plezierige leer- en leefomgeving in de regio Friesland en Drenthe!

Al onze vacatures